1
دانشگاه ازاد اسلامی ، واحد فیروزکوه، گروه مدیریت صنعتی ، فیروکوه ایران
2
دانشگاه ازاد اسلامی ، واحد فیروزکوه، گروه مدیریت فناوری اطلاعات، فیروکوه ایران
چکیده
نهاد آموزش و پرورش در سالهای اخیر با مسائلی از جمله افزایش مخارج و دشواری در تامین هزینهها و کاهش کیفیت آموزشی روبرو می باشد .تنگناها و فشارهایی که نظام آموزشی در نتیجهی نگرشهای روبه تغییر نسبت به کیفیت آموزش از جمله: پدیده جهانی شدن، توسعه پایدارانسانی، حقوق بشر، صلح و امنیت، کیفیت کلی زندگی در سطوح فردی، خانوادگی، اجتماعی و جهانی مواجه هستند صاحبنظران را بر آن داشته است که در صدد ارائه راه حلهایی برای بهبود کیفیت آموزشی باشند. یکی از مهمترین راه حلهای ارائه شده استفاده از برنامهریزی و تفکر استراتژیک به جای برنامهریزی واکنشی میباشد. برنامهریزی استراتژیک در سه سطح فراسوی کلان، کلان و خرد مطرح میباشد. در این تحقیق برنامهریزی استراتژیک منابع انسانی و رابطه آن با کیفیت آموزشی مورد توجه قرار گرفته است.
شیبت الحمدی, سید احمد, آقاهادی, سعیده. (1396). بررسی نقش برنامهریزی استراتژیک منابع انسانی بر کیفیت آموزشی. تحقیقات مدیریت آموزشی, 8(31), 63-82.
MLA
سید احمد شیبت الحمدی; سعیده آقاهادی. "بررسی نقش برنامهریزی استراتژیک منابع انسانی بر کیفیت آموزشی". تحقیقات مدیریت آموزشی, 8, 31, 1396, 63-82.
HARVARD
شیبت الحمدی, سید احمد, آقاهادی, سعیده. (1396). 'بررسی نقش برنامهریزی استراتژیک منابع انسانی بر کیفیت آموزشی', تحقیقات مدیریت آموزشی, 8(31), pp. 63-82.
VANCOUVER
شیبت الحمدی, سید احمد, آقاهادی, سعیده. بررسی نقش برنامهریزی استراتژیک منابع انسانی بر کیفیت آموزشی. تحقیقات مدیریت آموزشی, 1396; 8(31): 63-82.